19
desembre
2017
Bàsquet

El CB. Sícoris Júnior suma la cinquena victòria en aquesta lliga al superar el Portavet 00 Binèfar en un partit en què els visitants van anar a remolc durant pràcticament tot el partit. Aquest començava força igualat amb intercanvis de cistelles per part dels dos equips. Un primer parcial de 8-11 mostrava que els de vermell volien portar la iniciativa però ràpidament els de casa van imposar el seu físic i es van endur el primer quart 18-13.
El segon període començava amb cinc punts consecutius dels locals, un fet que els situava deu amunt al marcador (23-13). Tot i això, els de la Bordeta es van refer, van augmentar el nivell defensiu i van aconseguir un parcial de 0-10 per tornar la igualtat al marcador a falta d'un parell de minuts per acabar el quart. Al final 32-27 pels de casa a la mitja part.
A la represa els locals buscaven ampliar distàncies, i quan semblava que ho aconseguien els de Lleida els hi tornava amb un parell de cistelles consecutives fins que es van passar tres minuts sense anotar i els de casa al finalitzar el tercer quart col·locaven la màxima diferència a l'electrònic (51-40).
El darrer quart va començar de clar color vermell, sis punts seguits tornaven a ficar als visitants per sota la barrera dels deu punts, i al contrari del tercer quart, els de vermell van imposar el seu ritme i eren els que pressionaven per remuntar el partit. S'arribava a l'últim minut amb empat al marcador després que els visitants castiguessin el balanç defensiu local i aconseguissin realitzar un seguit de contraatacs que portaven el matx a la igualtat màxima. El Binèfar aconseguia anotar però al final un triple en els últims segons dels visitants donaven la victòria als de Lleida.

IBARZ: 3

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Derrota del Sícoris Sènior en l'últim partit abans d'acabar l'any. Partit molt igualat en l'inici, on els visitants aconseguien anotar gràcies als errors en el rebot ofensiu dels de casa, aprofitant les segones opcions per no quedar-se enrere en l'electrònic. En el segon quart, la diferència va augmentar per als de fora, aprofitant aquestes opcions i amb una bona defensa, els de Binèfar obrien una escletxa de 10 punts al descans. A la represa els de casa ho van intentar, però no van aconseguir entra en el partit, arribant al resultat final de 44-60. Toca aixecar el cap per als pròxims partits.