CATALÀ |

Inici del web
Sou a: Inici > Activitats > Balance, Esquena sana i ABD Hipopressius; noves activitats de FITNESS TOTAL en el Sícoris Club

Activitats

24/09/2011 Balance, Esquena sana i ABD Hipopressius; noves activitats de FITNESS TOTAL en el Sícoris Club El Sícoris Club incorpora a la seva oferta d’activitats dirigides de FITNESS TOTAL les activitats de FIT BALANCE, ESQUENA SANA i ABDOMINALS HIPOPRESSIUS.

El Sícoris Club incorpora a la seva oferta d’activitats dirigides de FITNESS TOTAL les activitats de FIT BALANCE, ESQUENA SANA i ABDOMINALS HIPOPRESSIUS.

L’activitat de BALANCE és un sistema de treball basat en els principis fonamentals de ioga, el tai chi i els mètodes de feldenkrais i pilates.

El BALANCE es considerada un mètode de tonificació muscular de baix impacte que consisteix en combinar exercicis de treball muscular amb estiraments

Els ABD HIPOPRESSIUS estan basats en tècniques posturals específiques que treballen la faixa abdominal, amb efectes positius sobre patologies i deficiències vinculades a la falta de tonicitat abdominal.

L’activitat d’ESQUENA SANA està destinada a persones amb patologies específiques d’esquena (escoliosis, cifosis, lordosis, lumbàlgies, cervicàlgies, etc.) o aquelles que volen fer un treball de prevenció, amb objectius específics per a millorar la qualitat de vida i disminuir els símptomes negatius de dites patologies.


Notícies relacionades:

Amb el suport de

Patrocinadors i Col.laboradors

Quatuor.com LaCaixa.es

2010 ® sicorisclub.com C/ Sícoris, 45     ::     25001 LLEIDA     ::     info[arroba]sicorisclub.com     ::     Desenvolupat per Quatuor.com avís legal